Mogen wij één minuutje van uw kostbare tijd om hulp te vragen voor mens, dier en natuur?

Graag willen wij de Stichting MENDINA Foundation aan u voorstellen.
MENDINA is de samenvoeging van drie zeer cruciale woorden, n.l. mens, dier en natuur.
Het doel van onze stichting kan in deze drie begrippen perfect samengevat worden.

De mens staat symbool voor Humanitaire missie's zowel in Nederland als in het buitenland, denk bijvoorbeeld aan landen waar oorlog, hongersnood of economische crisis heerst.

Het dier staat o.a. voor de huisdieren. Voor vele minder-bedeelden zijn dit de enige "maatjes" die ze hebben op deze wereld. Er ontstaat een hechte band tussen mens en dier.
Maar wat als zo'n diertje dan ineens ziek wordt? De kosten van een dierenarts, medicijnen of voor een operatie zijn hoog. Voor velen zelfs te hoog. Het diertje moet afgemaakt worden, terwijl het in principe nog te genezen was!

De natuur. Onze stichting is voorstander van het recycleren van materialen. Vele goederen worden gewoon weggegooid en vormen een zware belasting voor het milieu.
Door deze herbruikbare materialen te transporteren naar bijvoorbeeld Oost Eurpese- en Afrikaanse landen aan o.a. weeshuizen, ziekenhuizen, bejaardenhuizen krijgen deze goederen een tweede leven.

Hoe wil Stichting MENDINA hierbij helpen?

Ook u kunt helpen door materialen of financiele hulp te doneren aan onze stichting, zodat we samen kunnen werken aan een betere toekomst voor mens, dier en natuur.

Dhr. G.Huiting
Oprichter en Voorzitter (President)
Stichting Mendina Foundation
EINDHOVEN
Email: info@stichting-mendina.nl